De boekenstee

Bent u niet zo bemiddeld en houdt u toch van lezen uit een echt boek met bladzijdes en een kaft, dan kan u bij ons terecht. Tegenwoordig is een nieuw boek toch al gauw zo’n 20 of 25 euro. En de een kan het missen, maar de ander moet ervoor sparen.

 

GEEN BIBLIOTHEEK

Uiteraard zijn er bibliotheken waar u ook terecht kan, maar hoe vaak komt het niet voor dat nou juist de nieuwste boeken daar niet te vinden zijn? Hoe vaak komt het niet voor dat je een uitzending van DWDD aan het kijken bent en ze de allerlaatste en nieuwste boeken bespreken die onvindbaar zijn in de bibliotheek? Nou juist, eigenlijk altijd. Als deze boeken al aanwezig waren dan zijn ze in een mum van tijd uitgeleend.

 

WAT DOEN WIJ

Wij hebben een netwerk van fervente lezers die alles lezen wat er te krijgen is op de lees-markt. Vaak al voordat het boek uit is kunnen zij de ruwe versie voorzien van commentaar omdat zij bekend zijn bij de uitgevers en de uitgevers hun mening waarderen en toepassen in het uiteindelijke exemplaar. Dit netwerk is goud waard dachten wij. Niet alleen in commerciƫle zin, nee juist vanuit een linkse gedachte hebben we bedacht dat als het boek eenmaal is gelezen wij het tegen een gereduceerde prijs kunnen uitlenen aan de minder bedeelden onder ons. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar beginnende schrijvers die een steuntje in de rug nodig hebben. Bent u toch benieuwd naar een gratis online casino? Bekijk het dan op de website.Het andere voordeel is dat de boeken niet lang in de roulatie blijven daar het gaat om echt hele on topic boeken. Bibliotheek boeken zijn toch altijd wat schmutzig. Zodoende kunnen onze lezers profiteren van de meest recente, meest besproken boeken tegen een voordelig tarief.

 

 

WELKE BOEKEN

De boeken die beschikbaar zijn, zijn uiteraard te vinden op onze website. Je kan ervan uitgaan dat het altijd goede boeken zijn en je nooit een miskoop doet. Er zijn boeken waar je je doorheen moet ploeteren, maar die zijn bij ons niet te vinden. We hebben zeer virtuoze schrijvers in ons bestand die geen seconde zullen vervelen. Gelukkig heeft ons land een rijke geschiedenis aan fantastische schrijvers, die weten wat een lezer wil. Zij weten dat lezen dromen met je ogen open is en nemen je mee naar een andere wereld. Niet iedereen houdt van lezen en dat is eigenlijk voor de lezers onbegrijpelijk. Zij zien literatuur als een eerste levensbehoefte.

Comments are closed.